به گزارش خبرنگار رویداد ایران از قم، سید عبدالله میرابراهیمی با بیان اینکه مدیریت شهری بدون مشارکت گسترده شهروندان، امکان پذیر نخواهد بود، اظهار کرد: تجربه نشان می دهد که آموزش به شهروندان به میزان زیادی میتواند بر رفتار آنها در قبال محیط زیست و بهداشت عمومی اثرگذار باشد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم افزود: به طور مثال در مورد تفکیک پسماند، بهدلیل عدمآگاهی مردم، روزانه هزاران تن مواد با ارزش و قابل بازیافت از بین میروند و بر آلودگیهای محیط میافزایند، در صورتی که آموزش به مردم می تواند در تغییر الگوی مصرف آنها، نتایج مفیدی را به دنبال داشته باشد.
میرابراهیمی به فعالیت سازمان مدیریت پسماند در زمینه آموزش شهروندی اشاره کرد و گفت: آموزش به شهروندان در قالب های گوناگون با هدف آگاهی بخشی و تبیین مفاهیم مدیریت پسماند، از بدو تاسیس سازمان آغاز شده است.
وی با اشاره به آموزش چهره به چهره به شهروندان، گفت: در این نوع آموزش با مراجعه به درب منازل، مفاهیم مدیریت پسماند، فعالیت غرفه های بازیافت و زمان مراجعه خودروها جهت جمع آوری پسماند به شهروندان آموزش داده می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با بیان اینکه تاکنون ۲۷ هزار و ۷۸۷ خانوار قمی از ابتدای اردیبهشت ماه تا پایان تیر ماه آموزش دیده اند، بیان کرد: آموزشگران مدیریت پسماند در مناطق ۲ و ۳ با مراجعه به واحدهای مسکونی و در منطقه ۸ با مراجعه به ۴۷ مجتمع، شهروندان را نسبت به تفکیک پسماند و مزایای شرکت در این طرح آشنا نموده اند.